Eggers 2010  
   | Αρχική | Εφαρμογές | Προϊόντα | Service | Επικοινωνία |  
 

Λέβητες - Καυστήρες

Κλιματιστικά

Ηλ. Θερμοσίφωνες

Συλλέκτες

Θερμαντικά Σώματα

Υδραυλικά

Βιολογικός Καθαρισμός

 
Θέρμανση               Κλιμστισμός               Εξαερισμός               Φυσικό Αέριο               Ενδοδαπέδια Θέρμανση               Ηλιακά-Φωτοβολταϊκά               Συντηρήσεις
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λέβητες - Καυστήρες - BOILERS

Λέβητες

 

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην κατασκευή λεβήτων, με πείρα τριών αιώνων στον κλάδο της, η BUDERUS, έχει να παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με δυνατότητα λειτουργίας τόσο με πετρέλαιο όσο και με φυσικό αέριο. Το όνομα BUDERUS έχει γίνει συνώνυμο με την αξιοπιστία, την υψηλή απόδοση και την αντοχή στο χρόνο, εγγυώντας για τους λέβητες της, αντίσταση στα χτυπήματα, αντίσταση στη διάβρωση και εξαιρετική ελαστικότητα. Ο εύτηκτος χυτοσίδηρος που χρησιμοποιεί, επιτρέπει στους λέβητες BUDERUS να λειτουργούν σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο σωστός σχεδιασμός της εστίας, δίνει τέλεια καύση και βαθμό απόδοσης της τάξεως του 94%. Μπορούμε να επιτύχουμε μεγαλύτερη οικονομία, με τη χρήση του πίνακα ελέγχου DIEMATIC Delta, αλλά και χάρη στο κινητό αλληλεπιδραστικό σύστημα χειρισμού, αφού το χειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε κοντά στο λέβητα είτε και στο σαλόνι.

Μας δίνεται ακόμη και η δυνατότητα χειρισμού της συσκευής με τον πίνακα DIEMATIC Delta και μέσω τηλεφώνου. Οι λέβητες διατίθενται σε μια γκάμα αποδόσεων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Τυπικά αναφέρεται ότι η απόδοσή τους ξεκινάει από τα 16 kW και φτάνει έως τα 1450 kW , δίνοντας έτσι την δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου προϊόντος για κάθε περίπτωση.

 

Καυστήρες


Ο καυστήρας είναι το αναγκαίο εξάρτημα ενός λέβητα, που εξασφαλίζει την άριστη καύση του υγρού ή του αερίου καυσίμου. Τα χαρακτηριστικά των καυστήρων του οίκου
BUDERUS είναι τέτοια ώστε επιτυγχάνεται η γρήγορη και ομοιόμορφη ανάμιξη του καυσίμου και του εισαγόμενου αέρα, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ακαριαία καύση και υψηλή θερμοκρασία της φλόγας. Οι καυστήρες του οίκου BUDERUS διατίθενται σε μια γκάμα που καλύπτουν κάθε ανάγκη, με υψηλό βαθμό απόδοσης (97%), τόσο για καύση πετρελαίου όσο και για φυσικό αέριο. Οι απλοί καυστήρες αερίου αποτελούνται από ένα σωλήνα που φέρει μικρές οπές στο ένα άκρο του, οι οποίες στοχεύουν προς το θάλαμο καύσης.
Η εγκατάσταση των καυστήρων έχει γενικά πολλές ιδιαιτερότητες γιατί υπάρχουν σοβαρά ζητήματα λειτουργικότητας και ασφάλειας. Είναι πολύ χρήσιμο να έχει κανείς υπόψη του ότι για να πετύχουμε υψηλή απόδοση και καλή λειτουργία μιας εγκατάστασης, η επιλογή του καυστήρα είναι το σημείο που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Η απόδοση των καυστήρων
BUDERUS καλύπτει όλη την γκάμα των λεβήτων του οίκου και μας δίνει την ευελιξία να τους προτείνουμε σαν την ιδανικότερη λύση σε κάθε περίπτωση.

 

Boilers


Το Boiler είναι μια δεξαμενή αποθήκευσης θερμότητας
στην οποία αποθηκεύεται το ζεστό νερό χρήσης του δικτύου της εγκατάστασης. Στις συνήθεις εφαρμογές ζεστού νερού σαν δεξαμενές χρησιμοποιούνται οι παρασκευαστήρες ζεστού νερού του οίκου BUDERUS μιας και αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση σε μία εγκατάσταση. Ο κυλινδρικός θερμαντήρας ζεστού νερού είναι κατασκευασμένος είτε από ανοξείδωτο χάλυβα είτε από χαλκό είτε από χάλυβα με επιστρώσεις γυαλιού βασισμένη στις απαιτήσεις έτσι ώστε να εκπληρώνει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής για πόσιμο νερό. Λόγω της εξαιρετικής λείας επιφάνειας αποτρέπει την επικάθιση αλάτων στο εσωτερικό του δοχείου.
Η μεγάλη εναλλακτική επιφάνεια της σερπαντίνας θερμαίνει πολύ γρήγορα το νερό χρήσης ενώ η μόνωση 50 mm [SU 160-300] και 80 mm [SU 400-1000] από υλικό άριστης ποιότητας ελαχιστοποιεί της θερμικές απώλειες. Το εξωτερικό κάλυμμα είναι από χαλυβδοέλασμα βαμμένο κίτρινο ενώ για την αντιδιαβρωτική προστασία του θερμαντήρα υπάρχει ανόδιο μαγνησίου. Με την προσθήκη και δεύτερου εναλλάκτη ο θερμαντήρας δύναται να λειτουργήσει ως μπόϊλερ τριπλής ενέργειας π.χ. με ηλιακό συλλέκτη (πρόσθετος εξοπλισμός).
Παραδίδεται με ηλεκτρική αντίσταση από 2,5 ~ 6 kW ανάλογα με το μέγεθος και τις απαιτήσεις. Η δεξαμενή τοποθετείται στο υπόγειο αν πρόκειται για σύστημα βεβιασμένης κυκλοφορίας ή στην οροφή του κτιρίου αν πρόκειται για σύστημα φυσικής κυκλοφορίας. Η επιλογή του όγκου της δεξαμενής γίνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εγκατάστασης ενώ υπάρχει δυνατότητα μεγάλης γκάμας με χωρητικότητα νερού από 150 ~ 1000 λίτρα.

 

 
     

Xpert Web Design